понеділок, 25 травня 2015 р.

Вітаю з Днем філолога!)



Шановна філологічна родино!
Вітаю з Днем філолога!


Філологія – одна із найцікавіших наук, яка поєднує в собі цілу сукупність наукових напрямків, що вивчають нашу багату культурну спадщину, виражену як в літературній творчості, так і в мовній культурі. Ця безмежна країна знань дозволяє професійно  аналізувати тексти, спираючись на основу їх змістової частини, стилістичної і мовної конструкції, встановлюючи з високою точністю унікальну історію і сутність особливої духовної культури даного суспільства.
День філолога давно перейшов кордони багатьох держав і його вже можна назвати міжнародним професійним святом фахівців, які представляють ті науки і напрямки, котрі в своїй сукупності об’єднує філологія. Лінгвісти і літературознавці, вчителі та викладачі в галузі літератури і мови, бібліотекарі та перекладачі й усі, хто пов’язав свою освіту і професійну діяльність із філологією – це надзвичайний колір будь-якої нації. Вони щодня стоять на варті культурних і духовних цінностей, не дозволяючи неуцтву пускати своє коріння в середовище молодого покоління.

Бажаю усім філологам успіхів і здоров’я, радості та щастя! Ваша робота і Ваші зусилля відкривають нові горизонти, служать зразковим прикладом глибоких пізнань для нащадків, збагачують і надають особливу яскравість для всього нашого суспільного життя! Із професійним святом, дорогі філологи!


Немає коментарів:

Дописати коментар