пʼятниця, 8 травня 2015 р.

"Соняшник - 2015" у Миколаївській гімназії



                  Ось і завершилася п’ята Всеукраїнська гра "Соняшник", цілями та завданнями якої є формування в учнів сталої зацікавленості українською мовою, українською літературою та українознавством, активізація позакласної та позаурочної роботи, надання учням можливості змагатися в міжрегіональному масштабі, не виїжджаючи зі свого населеного пункту. Учасниками гри можуть бути учні з першого по одинадцятий клас, які у визначений час (одночасно по всій Україні) повинні дати відповіді на ряд тестових завдань. Після цього всі роботи відправляються організаторам гри на перевірку, де й визначаються переможці. Юридична адреса творчого об’єднання "Соняшник" знаходиться у Харкові, що засвідчує зацікавлення україністикою не тільки на Заході чи в центрі нашої держави, а й у її східних областях.
              Учні Миколаївської гімназії цьогоріч уперше взяли участь у грі, але усі виявили до неї велику зацікавленість і стали рекордсменами у місті за кількістю учасників (загалом 51 учень). Гімназисти у залежності від кількості правильних відповідей отримали дипломи Всеукраїнського,  Регіонального та Шкільного рівнів. За високу результативність наша гімназія нагороджена Грамотою.

Наші переможці:
Микитин Олена (6(10)–А кл.) – диплом ІІ ступеня Всеукраїнського рівня

Лозінська Наталія (6(10)-А кл.) – диплом ІІ ступеня Всеукраїнського рівня

Грабовенська Ірина 3 клас – диплом ІІІ ступеня Всеукраїнського рівня

Змроць Софія (5(9)-А кл.) – диплом І ступеня Регіонального рівня 

Блискун Соломія (5(9)-А кл.) – диплом ІІ ступеня Регіонального рівня

Приц Марта (5(9)-Б кл.) - диплом ІІІ ступеня Регіонального рівня

Переможцями Шкільного рівня стали 
Сторонська Софія 1(5)-А кл.,  Мельничук Марія 1(5)-А кл.,  Василишин Ірина 1(5)-В кл.,  Дідула Марта 2(6)-Б кл,  Здебський Степан (2(6)-Б кл.,  Мар’ян Анастасія 2(6)-Б кл.,   Марко Соломія 3(7)-А кл.,  Гнатів Христина 3(7)-А кл., Стружинський Андрій 3(7)-А кл.,  Курбанов Павло 3(7)-А кл.,  Фірсова Анастасія 5(9)-Б кл.,   Багдай Оксана 7(11)-А кл.,  Плішило Володимир 7(11)-Б кл., Панчишин Мар’ян 7(11)-Б кл.
           
31 учень нагороджений  сертифікатом за активну участь.
Щиро вітаємо всіх учасників цієї надзвичайно цікавої гри!

Немає коментарів:

Дописати коментар