понеділок, 14 березня 2016 р.

"Украдене щастя" на сцені Миколаївської гімназії



У рамках відзначення Року Івана Франка мої юні аматори здійснили постановку драми Великого Каменяра «Украдене щастя».
Герої твору: Анна (Гудаш Світлана), Михайло (Ревкевич Андрій), Микола (Скоринович Богдан), Настя (Венчур Діана), кум Бабич (Труш Богдан), війт (Герилів Владислав),  дівчата ( Приц Марта та Фірсова Анастасія), танцівники (Лемешівська Вікторія та Джуманов Віталій,  Гузик  Ангеліна та Міхін Олег,  Доскочинська Марія та Олександр Гомза, Волошин Софія та Шиян Олег, Гексель Софія та Даців Роман) - змусили глядачів замислитися над людськими цінностями та своїм життям. Адже кохання – велике почуття, яке надихає людину на відкриття і подвиги, воно є джерелом радості та надії. Та водночас кохання можуть супроводжувати страждання, муки і навіть злочин.
 Ця вистава була дебютом для юних аматорів, а тому хвилювалися всі без винятку. Театральна постановка вимагала від  гімназистів серйозної роботи над акторською майстерністю, дикцією, виразністю інтонації та сценографією, але учні впоралися із цим відмінно.

Понад півтори години у залі панувала тиша. Глядачі із захопленням спостерігали за розвитком подій…Завершилося дійство бурхливими оплесками та побажанням побачити ще постановки у виконанні цих талановитих гімназистів. 



















4 коментарі:

  1. Надзвичайно титанічна праця! І Ви, як постановник, і учні як актори, представили нам, чудове дійство! Колоритність мови, глибина почуттів, відчуття образів, і затамований подих глядача - це саме те, що панувало в актовій залі. Ваші постановки відривають від буденності, змушуть замислитись над життєвими цінностями, переміщують в іншу епоху.Наснаги Вам і впевненості Вашим учням!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галино Григорівно, безмежно вдячна Вам за красиву оцінку нашої роботи... Дуже приємно читати такі глибоко щирі слова)

      Видалити