неділя, 29 листопада 2015 р.

Пісня для мене – це все!



Назарій Яремчук народився, коли його батькові, теж Назару, — було вже 64 роки. Народження сина у такому віці було справжнім святом. Проте вже у 12-річному віці Назарій залишився без батька і школу йому довелося закінчувати в інтернаті.
Вся родина Яремчуків була музичною.
Батько співав у церковному хорі, мати теж співала та грала на музичних інструментах, тож і Назарій почав співати ще дитиною.
У родині існувала таємниця, пов’язана з братом по батьку Назарія Дмитром. Старший на 27 років, за спеціальністю юрист, у 40-вих роках 20 століття Дмитро приєднався до «мельниківців», а потім під чужим прізвищем виїхав до Канади. Саме він після смерті батька допомагав родині з Канади. Відому пісню «Лелека з України» Назарій присвятив саме братові Дмитру.
Назарій вів активну концертну діяльність. Зараз важко повірити, що за 23 дні можна провести 46 концертів. І скрізь повні зали. Слухачі готові були навіть на люстрах висіти, аби тільки почути улюблений голос. З початку концертної діяльності пройшло небагато часу і ансамбль «Смерічка», де співав Назарій Яремчук, Василь Зінкевич та Софія Ротару, назвали українським «Бітлз».


"Гай, зелений гай!"



"Стожари"



"Батько і мати"



"Чуєш, мамо!"

Немає коментарів:

Дописати коментар